associació d'usuaris del tren

recollida de signatures

autren | 15 Març, 2008 00:11

ELS SOTASIGNATS, USUARIS DEL TREN RECLAMEM A LA CONSELLERIA DE MOBILTAT UN SERVEI EFICIENT, DIGNE I DE QUALITAT, PER TANT EXIGIM AMB URGÈNCIA EL SEGÜENT: 1. Mes freqüències i més capacitat per a satisfer la saturada demanda actual de serveis. 2. Electrificació del corredor Inca-Palma. 3. Replantejar el complicat i rígid sistema de les noves targetes i les il•lògiques corones. 4. Replantejar les noves tarifes i el sistema aplicat per a realitzar els descomptes a les famílies nombroses, pensionistes i joves. 5. Serveis bàsics a totes les estacions – Il•luminació, megafonia, informació, màquines expenedores de bitllets , resguard suficient o sales d’espera, etc. 6. Servei d’informació i atenció al públic a l’estació Intermodal al marge de la venta de bitllets. 7. Manteniment i neteja dels vagons amb més freqüència. 8. Gratuïtat del servei per a nins fins els 16 anys. 9. Protocol d’actuació del personal dels SFM, clar i eficient. 10 Participació dels usuaris en la planificació i funcionament del sistema de Transport de l’àmbit del Consorci de Transport de Mallorca, tal com es preveu a l’art. 32 dels seus propis estatuts, Decret 12/2007, de 23 de febrer, de la Conselleria d’Obres Públiques, Habitatge i Transports. NOM I LLINATGES DNI POBLACIÓ SIGANTURA
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb