associació d'usuaris del tren

el tramvia es farà, malgrat no disposar encara del finançament

autren | 26 Setembre, 2008 20:53

Publicat a Diari Balears, 26 setembre 2008. El conseller de Mobilitat, Gabriel Vicens, va assegurar que el projecte del tramvia de la badia de Palma s'executarà en aquesta legislatura, malgrat que encara no se sap qui finançarà el cost de la que és una proposta “estrella” del Govern balear, va afirmar. Així, Vicens va dir convençut que el projecte ferroviari es “farà”, tan sols un dia després de la reunió mantinguda amb el Ministeri de Foment que no va donar els fruits esperats, i va concloure sense que s'acabes de concretar el finançament del projecte. Sobre això, va apuntar que el Ministeri de Foment “està d'acord” amb el projecte i el veu “molt positiu”, encara que va admetre que existeix una certa “descoordinació” entre aquest ministeri i el d'Economia a l'hora d'assumir la inversió necessària per dur-lo a terme. Amb tot, va recordar que la construcció del tramvia és una promesa electoral dels partits que van firmar el pacte de Govern i assumida per la Conselleria de Mobilitat, de manera que “s'ha de fer”, va subratllar. Vicens va fer aquestes declaracions en una roda de premsa en la qual va comparèixer al costat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, per informar sobre diversos temes que afecten a ambdues comunitats, com el les inversions estatals i les comunicacions aèries.

es creible l'interés per la mobilitat sostenible ?

autren | 18 Setembre, 2008 12:56

Per a que sigui creible l'interés de l'administració per avançar cap a una mobilitat sostenible, les tarifes del bus de la EMT de Palma hauríen de ser iguals per a tothom, no discriminar a la gent dels pobles que obligatòriament acudim als nostres serveis públics de referència, Son Llàtzer, Son Dureta, Hisenda, Policia, Port, Aeroport, etc. L'ajuntament de Palma afavoreix amb un tracte preferent als usuaris de transport privat que venim dels pobles, front als usuaris del transport públic. En els pobles paguem un impost de circulació bastant més petit i podem gaudir de les immenses inversions públiques que s'han realitzat a Palma per a poder circular en cotxe amb igualtat de condicions. En canvi els usuaris del transport públic no podem beneficiar-nos de la inversió que diuen que han fet exclusivament per a els ciutadans de Palma i de alguns dels ajuntaments amb que han signat convenis. El Metro que en moltes ocasions va casi buit, no admet transportar bicicletes i el tren que va saturat i es gestionat per la mateixa empresa si les admet sense cap problema en els horaris establerts. Es necessaria la simplificació de tarifes i abonaments i eliminar la coexistència de dues targetes de transport incompatibles. No es tracte de invertir molts de doblers, es tracte de fer les coses des de la convicció. No es creïble que realment es vulguin transvasar usuaris del cotxe privat al transport públic mantenint els preus tan alts per a trajectes curts. Tren: Santa Maria - Es Caülls (Festival Park). una parada a cinc Km. de distancia, el bitllet val 2'35 euros per persona anar i tornar, es un abús, així no s’afavoreix, ni es facilita, ni s’anima l'ús del transport públic, cap família amb infants anirà amb tren si en cotxe resulta més econòmic. Guillem Ramis

L'embut ferroviari de l'enllaç

autren | 12 Setembre, 2008 20:29

Publicat a diari de Balears, divendres 12 de setembre de 2008. Augmentar les freqüències dels trens, incrementar la seguretat en el transport públic i millorar la regularitat del servei, que permetrà major puntualitat dels ferrocarrils, són els tres objectius pels quals ahir el conseller de Mobilitat, Gabriel Vicens, i el president del Govern, Francesc Antich, van posar la primera travessa de la nova linea fèrria que es construirà des d’Inca fins a l’estació de l’Enllaç. D’aquesta manera, se suprimirà definitivament "l’embut" ferroviari que suposa aquesta estació de tren. Les obres de desdoblament fins a l’Enllaç tenen una longitud de 4.700 metres i està previst que les obres, que tindran un cost de 10.289.000 euros, durin uns vuit mesos. En aquest aspecte, el conseller Vicens va explicar ahir que "les obres de desdoblament es duran a terme mantenint el trànsit ferroviari i els accessos a les propietats també es mantindran oberts durant els vuit mesos". El traçat de la segona via serà paral•lel a l’actual i es preveu la duplicació de sis dels passos que creuen la via, entre els quals destaquen el pont de l’autopista d’Inca i el pas inferior de la carretera de Sineu. En el seu moment ja s’executaren en previsió de la doble via, per la qual cosa no serà necessari modificar-los. Per la seva part, el president del Govern, Francesc Antich, va declarar que les obres de desdoblament fins a l’Enllaç "serviran per millorar el servei als ciutadans" i va recordar que "durant aquesta legislatura tenim previst realitzar una gran inversió per millorar el transport públic de les Illes".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb