associació d'usuaris del tren

noves tarifes de la EMT

autren | 19 Novembre, 2008 22:00

Publicat a Diari de balears per Laura Morral | 19/11/2008 | L’EMT recaptarà 2 milions més amb els augments de les tarifes Els ingressos sortiran dels usuaris que paguin amb bitllet senzill i la targeta ciutadana, que pugen un 12 i un 30% respectivament L’Empresa Municipal de Transport preveu un increment de 2 milions d’euros més en la seva recaptació amb vista al 2009. Aquests ingressos sortiran, bàsicament, dels usuaris que continuïn emprant el bitllet senzill i la targeta moneder per realitzar els trajectes. Aquests dos models de cobrament de la tarifa del transport són, precisament, els que pugen de preu amb vista a l’any que ve. El bitllet senzill passarà, a partir de l’1 de gener, de valer 1,10 euros a 1,25 euros, un 12% més. Per contra, la targeta ciutadana augmentarà de 0,46 a 0,65 euros, un 30 per cent més. "Aquesta pujada només repercutirà en aquelles persones que utilitzen poc l’autobús", manifestà el regidor de Mobilitat i president de l’EMT, Joaquín Rodríguez. De fet, ahir el comitè d’empresa de l’EMT aprovà aquestes tarifes que entraran en vigor a partir del mes de gener. El regidor i la gerent de l’empresa, Fontsanta París, destacaren que un 20% dels usuaris d’aquest transport paguen amb el bitllet senzill, tot i que per contra hi ha més de 300.000 persones que tenen la targeta moneder. Però el sistema de la targeta ciutadana serà compatible amb els nous abonaments mensuals que implantarà l’EMT que, aquests sí, sortiran molts més rendible als viatgers que freqüenten cada dia les línies d’autobusos. "Es podran estalviar fins a un 70% del preu normal del bitllet", remarcà Rodríguez. L’Ajuntament posarà a disposició dels ciutadans tres modalitats de bonus: la targeta de 20 viatges mensuals costarà 10 €, això és 0,50 cèntims el trajecte i una disminució del 60% respecte del preu del bitllet senzill. L’altre model serà la targeta de 50 viatges mensuals, amb un cost de 23 euros que sortirà a 0,46 cèntims, una disminució del 63%. Per acabar, l’EMT posarà a disposició dels usuaris el bonus mensual indefinit. Aquest valdrà 27 €, és a dir 0,27 € el trajecte i suposarà un estalvi del 78% respecte del tiquet simple. Segons París, aquest augment de la recaptació també sortirà de l’increment de trajectes que cada any va a l’alça. Per exemple, el 2007 l’EMT comptabilitzà que els busos havien realitzat 40 milions de viatges al llarg de l’any. Una xifra que enguany ha pujat un 7%. Més pressupost, nous busos i millorar línies El regidor detallà que el nou pressupost de l’EMT, de 23,5 milions d’euros (500.000 més que el 2008) es destinarà a la renovació de la flota. Els 52 busos s’incorporaran el gener mentre que els 12 microbusos estaran llests per desembre. També es comprometé a rebaixar a la meitat les freqüències de les línies en hora punta que ara se situa entorn dels 15 minuts.

el tramvia de Palma

autren | 03 Novembre, 2008 21:11

Publicat a Diari Balears per Lluís Planas | 03/11/2008 | El projecte constructiu de la primera fase del tramvia de la badia de Palma, que ha d’unir el centre de Palma amb l’aeroport de Son Sant Joan, estarà llest abans del proper estiu, amb l’objectiu d’adjudicar les obres perquè puguin començar durant el segon semestre de 2009. Dins el Pacte existeix el compromís que abans del 2011 estigui en servei al manco algun tram d’aquest nou transport públic, assenyalat com una de les promeses ‘estrella’ d’aquesta legislatura. Aquestes són les previsions respecte als treballs que es fan a la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori, avançades pel president del Govern, Francesc Antich, durant el passat Debat sobre l’estat de l’autonomia. Actualment, se n’està redactant el projecte bàsic –aquell que ha de determinar ja de manera clara el seu traçat– i es preveu que aquesta tasca estigui enllestida abans de final d’any per començar amb el document definitiu. En els detalls avançats dels primers esborranys sobre el traçat, el tramvia partirà des de l’estació Intermodal de plaça Espanya de Palma i anirà per les Avingudes –es preveu reduir a la meitat el trànsit de vehicles– fins a connectar amb el futur palau de congressos. Després d’un debat intens, sembla que s’optarà perquè el tramvia circuli per la segona línia ja des del Portitxol i el Molinar, continuant pel Coll d’en Rebassa i Can Pastilla fins a un enllaç cap a l’areoport. Reordenació del trànsit No obstant això, ara, en l’elaboració de l’avantprojecte, encara s’estan intentant resoldre nombrosos punts que poden esdevenir conflictius. Aquests, principalment, tenen a veure amb les reordenacions del trànsit de vehicles que implicarà el pas del tramvia per nombroses zones, des de les mateixes Avingudes fins a diferents punts de la segona línia de la Platja de Palma. En les darreres setmanes la batlessa de Palma, Aina Calvo (PSOE), ha fet diferents declaracions ‘pressionant’ el Departament de Mobilitat del Govern (Bloc) perquè el tramvia fins a l’aeroport, almanco en una part, sigui una realitat abans del proper any electoral, el 2011. Aquest primer tram s’entén que seria el que comprendria el traçat urbà dins Palma. L’Ajuntament depèn d’això per afrontar una reordenació del trànsit clau que afectarà uns 20.000 vehicles que transiten cada dia per dins Ciutat.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb