associació d'usuaris del tren

avaries als trens

autren | 22 Juliol, 2009 21:24

avui l’aire condicionat fallà a diversos vagons coincidint amb un dia en què se superaren els 40 graus a diferents indrets de l’Illa. A més, un curtcircuit anul•là el control automàtic de trànsit (CTC) durant una hora i mitja. | 22/07/2009 | Diari de Balears / Un dia després de la vaga als Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), els problemes tècnics tornaren a ser els protagonistes als trens en una jornada marcada per les elevades temperatures. Segons informà el gerent dels SFM, en alguns vagons l'aire condicionat no funcionà. Això és un fet especialment greu un dia com ahir, en què les temperatures arribaren als 44 graus en alguns indrets de Mallorca. El mateix Jaume explicà que aquest problema no és nou i assegurà que l'empresa ha demanat que se'n faci una revisió exhaustiva "perquè hi ha hagut dificultats gairebé des del principi". A més, assenyalà un defecte de fabricació com a possible causa. El comitè d'empresa denuncià que en un vehicle d'un dels combois, que anava a Manacor, l'avaria en el sistema provocà que a dins fes més calor que a fora. Curtcircuit A més a més, un curtcircuit va fer que el sistema CTC quedés anul•lat durant una hora i mitja, la qual cosa afectà dos trajectes de tren i dos més de metro, segons explicà Jaume. Mentre durà l'avaria, el control de la circulació hagué de fer-se de manera manual.

vaga 7 de juliol

autren | 08 Juliol, 2009 23:09

la vaga a SFM posa en qüestió la seguretat dels trens Els empleats atribueixen els darrers incendis dels combois al mal manteniment i l’empresa hi respon que la seguretat queda garantida La vaga convocada ahir pel comitè d'empresa dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) afectà devers 1.500 usuaris, entre les deu i les dotze del matí. Els serveis mínims, però, es compliren sense incidents tot i algun retard menor. Els treballadors volgueren demostrar amb l'aturada la suposada falta de seguretat que hi ha als trens. Els vaguistes van ensenyar l'interior dels trens i les deficiències d'aquests. Per exemple, la impossibilitat d'obrir-ne les portes en cas d'apagada elèctrica (no hi ha martells) i d'apagar un incendi (només el conductor té extintors). "És el mal manteniment dels trens el que hi provoca incidents", assegurà el portaveu del comitè d'empresa, Miquel Febrer, en referència als incendis registrats en tres mecanismes de frens de tres combois diferents. "Actualment, l'empresa subcontracta els serveis de manteniment i, com que els tècnics cobren per revisions fetes, aquestes són incompletes", sentencià el vaguista. Mentre que el comitè acusa l'empresa d'estancar les negociacions, el gerent dels SFM, Jaume Jaume, advertí que falten propostes concretes damunt la taula. "Per què, ara tot d'una, aquestes màquines han deixat de ser segures?", es demanà. El gerent recordà que, històricament, la seguretat és el primer punt de totes les vagues de trens a Mallorca, encara que després les negociacions es tanquin amb qüestions econòmiques. L'aturada d'ahir tingué un seguiment del 15% de la plantilla dels SFM (35 de 233), segons l'empresa, i del 35% (80 empleats) segons els treballadors. Si no s'arriba prest a un acord, el comitè té previst fer una vaga de 24 hores el pròxim dia 20.

vaga dels treballadors de SFM

autren | 01 Juliol, 2009 23:04

La vaga afecta 2.200 usuaris de tren, pubicat a Diari Balears. Quim Torres / 02/07/09 La protesta dels operaris dels SFM provocà que entre les 10.00 i les 12.00 hores no sortissin la meitat dels serveis de ferrocarril i de metro. Segons la direcció, un 20% de la plantilla seguí la convocatòria. Uns 2.200 usuaris del tren i del metro de Palma es varen veure afectats ahir dematí, entre les 10.00 i les 12.00 hores, per la vaga convocada pels treballadors dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), que denuncien favoritisme per part dels actuals responsables polítics (PSOE-Bloc) i alerten d'una davallada en la seguretat del servei per retallades en el manteniment. En total, segons la direcció dels SFM, 45 dels 230 empleats (un 20%) seguiren la convocatòria de vaga. La protesta, que es desenvolupà sense incidents i amb un compliment força alt dels serveis mínims establerts, provocà molèsties en uns 2.200 usuaris, que veieren com es reduïen gairebé a la meitat els serveis prevists durant les dues hores d'aturada. Els afectats del metro foren uns 200 i els del tren, uns 2.000, uns 200 usuaris per cadascun dels 10 serveis que no es realitzaren. Només un dels combois de metro afectats pels serveis mínims no sortí i, segons la versió oficial, això passà perquè el conductor viatjava en un tren de Manacor a Palma que acumulà un retard de 40 minuts. En total, entre les 10.00 i les 12.00 hores, varen circular aproximadament la meitat dels metros i trens que ho fan habitualment i cap d'aquests no va quedar aturat a mitjan servei com a conseqüència de la vaga. Els treballadors mobilitzats es reuniren a l'Estació Intermodal de Palma, on exposaren les seves reivindicacions escampant endolls pel trispol per denunciar un suposat "endollisme". Els vaguistes mostraven cartells en què es podia llegir "No volen electrificar, volen endollar!" i "Menys endolls i més eines". El representant de CCOO al comitè d'empresa, Ricardo Mas, denuncià que els SFM "endollaren" 10 persones en la darrera contractació i vinculà l'externalització de serveis de manteniment amb deficiències de seguretat en els serveis de trens. Els SFM recordaren ahir que "mai no s'havia invertit tant en transport ferroviari, seguretat en la circulació i renovació del material mòbil". L'empresa lamentà les molèsties dels usuaris i es mostrà oberta a negociar amb els treballadors, però els demanà que concretin les demandes. Després de la protesta les parts es tornaren a reunir, però no arribaren a cap acord. Les trobades continuaran divendres i els empleats mantenen una nova vaga per dia 7 a la mateixa hora.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb