associació d'usuaris del tren

suspensió del servei del tren de Soller

autren | 26 Gener, 2010 22:04

Faig feina en el carrer dels oms, cada dia utilitzo el transport públic o més ben dit ho intento. Visc a Sóller i cada any ens trobem que suspenen el servei de tren dos mesos per a realitzar obres i no posen un servei alternatiu per que hi ha un servei d’autobús. L’horari que té l’autobús, no sé per a qui és, se suposa que a les 07’05h. ha d’estar a la parada per a sortir i després de realitzar les pertinents aturades en els diferents IES arribar a la Plaça d’Espanya a les 07’40h. Pura imaginació, sortim de Sóller a les 07’15h. o 07’25h. i arribem tots estressats a les 08’00h. i per suposat arribem tard a la feina. Si demanem explicacions algun conductor ens contesta que així pot dormir un poc més. També arribem a Palma gelats de fred i banyats, per que alguns autobusos tenen goteres. El passat dia 14 de desembre, plovia tant que teníem els paraigües estesos dins l'autobús. Els dissabtes i diumenges l’horari per a qui és? El dia 25 i 1 de gener un servei a les 13’30h. i l’horabaixa un altre a les 17’30h. la gent que fa torns que hem de fer ? i llavors diuen que utilitzem el transport públic. Francesca
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb