associació d'usuaris del tren

vuitena marxa pel tren de Llevant

autren | 31 Octubre, 2011 09:06

tothom ha de poder gaudir del tren, el medi de transport col·lectiu més eficient i més respectuos amb el territòri i el medi ambient. per això l'Associació d'Usuaris del Tren, ens adherim a la convocatoria de la vuitena Marxa pel Tren de Llevant, el proper 6 de novembre. 14 anys després de fer la primera marxa i com a reacció a l’aturada de les obres recolzem el manifest i demanem a totes les institucions responsables: 1. Que es reprenguin les obres del tren Manacor-Artà-Cala Rajada. 2. Que s’exigeixi el compliment del Conveni ferroviari de la línia Manacor-Artà-Cala Rajada. 3. Que es renegociï amb el Ministeri de Foment l’addenda anual de les aportacions. 4. Que es faci un calendari real per a la finalització de la línia fins Artà i la continuació fins a Cala Rajada. No volem: - consentir que es facin malbé unes obres licitades i executades en un 70% per una capritxosa paralització que suposarà un cost addicional per a la seva represa. - renunciar a una infrastructura que és tan necessària, que sols suposa l’1 per mil del que han estat les inversions ferroviàries de l’Estat espanyol aquest quadrienni. - permetre que es continuï incrementant el desequilibri territorial entre Palma i els municipis més allunyats de la capital.

Els defensors del tren del Llevant, ‘decebuts’ amb el Govern Bauzá

autren | 22 Octubre, 2011 20:23

Els membres de la Plataforma pel tren del Llevant han expressat decepció per les conclusions extretes de la reunió mantinguda entre els batles de la comarca i el conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Territori sobre el futur de la línia ferroviària de Manacor a Artà. Lamenten, així, que "en el curt esquema de la nostra comunitat el tren no hi entra. La via de Manacor-Artà-Cala Rajada no llueix com el Corredor Mediterrani ni permet al senyor Bauzá fer-se fotos amb glamur". Quant a la tasca del conseller del ram, Gabriel Company, des de l'entitat ciutadana consideren que "s'ha après el discurs de memòria per carregar contra la gestió duita a terme fins ara, però ara governa vostè i el que ha de fer és fer la feina ben feta". Agafant el fil de la manca de recursos econòmics que esgrimeix el conseller, es demanen "d'on traurà els doblers per a l'equip de manteniment? I els doblers per indemnitzar les empreses adjudicatàries? I els doblers per arreglar la vergonya que tenim ara?". Interessos Des de la plataforma, també indiquen si "ara es reben pressions del sector del transport discrecional, dels taxistes i les empreses d'autocars" per no impulsar el tren, "no ha de ser cap tema de partit, sinó una inversió general que tothom ha de reivindicar on faci falta, perquè 443 milions ho justifiquen". També hi ha temps per criticar el batle de Manacor, Antoni Pastor (PP). L'associació afirma que "embulla fil amb els dels seu partit" i que "hauria de ser ell qui encapçalàs les concentracions perquè la via forroviària arribi a Manacor".
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb