associació d'usuaris del tren

es creible l'interés per la mobilitat sostenible ?

autren | 18 Setembre, 2008 12:56

Per a que sigui creible l'interés de l'administració per avançar cap a una mobilitat sostenible, les tarifes del bus de la EMT de Palma hauríen de ser iguals per a tothom, no discriminar a la gent dels pobles que obligatòriament acudim als nostres serveis públics de referència, Son Llàtzer, Son Dureta, Hisenda, Policia, Port, Aeroport, etc. L'ajuntament de Palma afavoreix amb un tracte preferent als usuaris de transport privat que venim dels pobles, front als usuaris del transport públic. En els pobles paguem un impost de circulació bastant més petit i podem gaudir de les immenses inversions públiques que s'han realitzat a Palma per a poder circular en cotxe amb igualtat de condicions. En canvi els usuaris del transport públic no podem beneficiar-nos de la inversió que diuen que han fet exclusivament per a els ciutadans de Palma i de alguns dels ajuntaments amb que han signat convenis. El Metro que en moltes ocasions va casi buit, no admet transportar bicicletes i el tren que va saturat i es gestionat per la mateixa empresa si les admet sense cap problema en els horaris establerts. Es necessaria la simplificació de tarifes i abonaments i eliminar la coexistència de dues targetes de transport incompatibles. No es tracte de invertir molts de doblers, es tracte de fer les coses des de la convicció. No es creïble que realment es vulguin transvasar usuaris del cotxe privat al transport públic mantenint els preus tan alts per a trajectes curts. Tren: Santa Maria - Es Caülls (Festival Park). una parada a cinc Km. de distancia, el bitllet val 2'35 euros per persona anar i tornar, es un abús, així no s’afavoreix, ni es facilita, ni s’anima l'ús del transport públic, cap família amb infants anirà amb tren si en cotxe resulta més econòmic. Guillem Ramis

Comentaris

feis el joc al PP

Miquel | 18/09/2008, 21:56

seguiu així, fent el joc al PP i segur que vos posaran en nòmina o vos regalaran dues medalles.

Miquel

per a Miquel

Guillem Ramis | 19/09/2008, 11:09

no es tracta de fer el joc al PP. Si les coses es poden fer millor i nosaltres no denúnciem tot lo que no ens agrada, aportant les nostres critiques a l'administració, estarem actuant de manera irresponsable en contra de l'interés públic.
No denúnciem intencions, denúnciem actuacions.
No denúnciem persones, denúnciem fets que no ens agraden.
Callar no es una actitut democràtica, ni constructiva, ni educativa, ni convenient si de veres el que volem es que l'administració gestioni bé.

Guillem Ramis

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb