associació d'usuaris del tren

el tramvia es farà, malgrat no disposar encara del finançament

autren | 26 Setembre, 2008 20:53

Publicat a Diari Balears, 26 setembre 2008. El conseller de Mobilitat, Gabriel Vicens, va assegurar que el projecte del tramvia de la badia de Palma s'executarà en aquesta legislatura, malgrat que encara no se sap qui finançarà el cost de la que és una proposta “estrella” del Govern balear, va afirmar. Així, Vicens va dir convençut que el projecte ferroviari es “farà”, tan sols un dia després de la reunió mantinguda amb el Ministeri de Foment que no va donar els fruits esperats, i va concloure sense que s'acabes de concretar el finançament del projecte. Sobre això, va apuntar que el Ministeri de Foment “està d'acord” amb el projecte i el veu “molt positiu”, encara que va admetre que existeix una certa “descoordinació” entre aquest ministeri i el d'Economia a l'hora d'assumir la inversió necessària per dur-lo a terme. Amb tot, va recordar que la construcció del tramvia és una promesa electoral dels partits que van firmar el pacte de Govern i assumida per la Conselleria de Mobilitat, de manera que “s'ha de fer”, va subratllar. Vicens va fer aquestes declaracions en una roda de premsa en la qual va comparèixer al costat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, per informar sobre diversos temes que afecten a ambdues comunitats, com el les inversions estatals i les comunicacions aèries.

Comentaris

Tramvia no, metro sí

militant del PSM, votant del Bloc i usuari del transport públic | 26/09/2008, 21:28

El que han de fer és deixar-se de provincianismes i fer el metro de la badia de Palma. No a un tramvia per als guiris i domingueros.

tramvia si, metro també

nofre | 27/09/2008, 20:58

tots els sistemes de transport públic son valdis i tots ens ajuden a disminuir usuaris de cotxe privat.
es una gran beneitura que els defensors del transport públic enfrontem els diferents sistemes de transport públic. tots els sistemes de transport es poden combinar i de la cominació en surt la màxima eficiència. entre el metro i el tramvia, sense cap dubte ens convé el tramvia, es més ecològic, més econòmic i mol més senzill d'implantar.

milor gestió es el que falta

Tomeu Canyelles | 06/10/2008, 20:00

avui han tornat a tancar la sortida de l'estció de Palma.
molt bé que la tanquin, pero que SFM assegurin que passa el revisor i que despatxa tots els bitllets necessaris.
es una vergonya no despatxar els bitllets en el tren i en arribar a Palma que es fotin els usuaris i que facin tard la feina per mor del punyetero bitllet que ningú l'hi ha despatxat.

Tomeu

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb