associació d'usuaris del tren

25 peticions dels usuaris i usuàries del tren

autren | 19 Febrer, 2009 21:50

1- Una Targeta Intermodal, útil per a tot el transport públic de Mallorca. 2- Una Targeta Intermodal, bona d’entendre, senzilla, eficient i pràctica. 3- Una Targeta Intermodal, fàcil d’adquirir i que el saldo no caduqui. 4- Una Targeta Intermodal, apta per a que puguin carregar-la, pensionistes, joves i famílies nombroses. 5- Una Targeta Intermodal, que pugui carregar-se a totes les estacions del tren. 6- Una Targeta Intermodal, que permeti realitzar i combinar diferents trajectes. 7- Interventors suficients a tots els trens. 8- No patir les conseqüències del mal funcionament de la Targeta Intermodal, ni dels torns ni de les màquines validadores. 9- No patir retencions a les sortides de les estacions i menys quan el tren arriba tard. 10- Deixar de ser considerats potencials defraudadors del Servei Públic. 11- Un servei àgil per a poder formular queixes o reclamacions sobre el servei. 12- Tarifes de bitllet senzill més econòmiques per a els trajectes curts. 13- Que el preu de viatjar amb tren, resulti sempre més barat que viatjar amb cotxe compartit. 14- Que el Consorci de Transport de Mallorca (C.T.M.) assumeixi la condició de Servei Públic i actuï amb transparència i responsabilitat en benefici dels usuaris. 15- Que el C.T.M. acordi les tarifes del transport públic amb criteris socials i ecològics i no mercantils. 16- Que el C.T.M. no sols escolti a les empreses concessionàries i proveïdores de serveis i permeti participar als usuaris en la elaboració de les tarifes. 17- Que el C.T.M. corregeixi el sistema actual de tarifes per corones i elimini les situacions il•lògiques (no podem admetre que un trajecte curt de una sola parada resulti més car que un trajecte de vuit parades). 18- Que l’estació de Palma sigui un veritable espai sense fums i que els trens que actualment van amb gas-oil, siguin substituïts aviat per trens elèctrics. 19- Que hi hagi més puntualitat, més freqüències i més cobertura horària de trens. 20- Que els deures i obligacions de l’empresa, estiguin exposats públicament, de la mateixa manera que hi estan els deures i obligacions dels usuaris de SFM. 21- Protocol d’actuació del personal de SFM, ben clar davant les incidències. 22- Gratuïtat del Servei Ferroviari per a pensionistes i menors amb targeta, igual que en els autobusos de la EMT de Palma. 23- Manteniment, conservació, higiene i neteja adequada dels vagons del tren. 24- Serveis bàsics a totes les estacions - sales d’espera, informació, il•luminació. 25- Tornar implantar els abonaments, T-10 i més-tren.

Comentaris

Per que ?

Nofre | 20/02/2009, 06:07

no acabo d'entendre que punyetes fan la gent del PSM i la gent del PSOE dirigint un servei públic i sense fer cas a les peticions dels usuaris.
Per que no hi ha representació dels usuaris en el Consell d'Administració de SFM ?
Per que els usuaris no ho reclamau ?

coincidesc

selvatgi | 20/02/2009, 21:26

Coincidesc casi plenament amb ses peticions, s'unic punt en es que no coincidesc tant es an es 23, ja que trob que es treballadors de netetja fan be sa seva feina.

netetja

biel vallespir | 22/02/2009, 23:19

hi ha seients tan bruts, que fa mania apoiar-i el cap.
biel

interesanTe

indignado | 15/03/2009, 02:21

Muy bonita la "wish list" que has hecho, pero se te ha olvidado poner al principio lo mas importante, "Queridos Reyes Magos..." o en su defecto "Querido Papá Noél..." si eres de los del otro bando. Aunque lo mas efectivo sería ir a consumo con todo eso a ver que averiguan. Esa es la manera mas económica de causar dolores de cabeza si es que se quiere conseguir ese efecto. En caso contrario seguid asi y no olvideis que los reyes magos viven en Oriente y Santa Claus vive en el Polo Norte.

al senyor "indignado"

guillem | 15/03/2009, 21:25

no soc capaç d'entendre el que ens vol dir. sembla que escriu amb ironia i que troba que l'Associació demanem molt.
si és així sols ha de solicitar els raonaments que fem i sense cap porblema els hi donarem.
guillem

UN MILLOR TRANSPORT PÚBLIC, TREN TRAM a LLEVANT NO!

Jorge | 25/03/2009, 19:24

1.-Doble via Palma Manacor (Millor TREN)
2.-Més frecuencia Palma-Manacor (Millor TREN)
3.-Més Velocitat menys temsp Palma Manacor (Millor TREN)
4.-Convertir l'estació de Manacor amb una estació internodal a tota la comarca de llevant
5.- Comunicar TOTS els nuclis urbans de llevant amb transport públic (NO TREN TRAM)Tranpost públic per TOTS, transport públic MËS EFICAÇ i MËS democràtic.
6.-Aprofitar al màxim les infraestructures de mobilitat de llevant, NO mes infraestructures a la comarca (NO TREN TRAM) Transport públic Més respectuós¨amb l'entorn, MES ECOLÔGIC.
8.- adaptar el transport públic al tipus de territori, a les densitats de població, per convertir-lo en un transport PÚBLIC de veritat.
gracis A llevant Volem UN BON TRANSPORT PÚBLIC PER AIXÒ NO! VOLEM EL TREN-TRAM!

a Jorge

Nofre | 29/03/2009, 20:45

d'acord en tots els punts menys amb el 6.- en afirmar que no vols més infraestructures a la comarca (NO TREN TRAM).
no entenc la teva oposició al transport públic més sostenible i més respectuos amb el medi ambient que jo coneg.
tots els traçats son discutibles, els models de màquinària també, però la negació que fas per impactant me sembla molt poc raonada i molt poc fonamentada.
Nofre

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb