associació d'usuaris del tren

avanços de la Targeta Intermodal

autren | 17 Setembre, 2009 13:02

La Targeta Inter modal, permetrà utilitzar els bussos de la EMT abans de finalitzar la legislatura. Coexistirà amb la Targeta Ciutadana que continuarà essent valida per a els bussos de la EMT però, incomprensiblement no ho serà per a la resta del Transport Públic de Balears. Segons han confirmat Cort i la Conselleria de Mobilitat, serà possible harmonitzar la targeta Inter modal amb les terminals de lectura de la Targeta Ciutadana instal•lades ens els bussos de la EMT. Però incomprensiblement això no serà possible amb les terminals de lectura del Consorci de Transport de Mallorca (TIB) S’espera que els usuaris del Transport Públic prefereixin un títol de transport que serveixi per a qualsevol medi de transport públic i així s’acabarà imposant la Targeta Inter modal que amb comparació amb la Targeta Ciutadana, mai ha sigut tan ben acceptada per part dels usuaris.

Comentaris

per que dues targetes?

Miquel | 24/09/2009, 11:58

sembla mentida que els usuaris del transport públic hagim de patir les desavinences entre administracions i tècnics que sols miren per ells tenir bon fer feina. Els usuaris necessitem una única targeta de transport i totes les excuses del Consorci de Transports, amaguen incompetència i manca de sentit de Servei Públic.
Seria una bona cosa que la Conselleria disolgués el Consorci creat per el PP i en el seu lloc contractés directament a Tècnics amb vocació de Servidors Públics per a unificar tarifes i serveis.

SOBRE EL TREN DE SOLLER

Catalina | 24/10/2009, 11:47

Hola, he topat amb aquesta web, i he estat llegint alguns comentaris, tots fan referencia al tren d'inca-manacor, pero volia fer saber que els usuaris del tren de Soller ens trobem que a partir de l'1/11/09 suspenen el servei dels dos primers trens que surten de Soller i de Palma, i a mes afegim que a partir del 9/12/09 i fins al 31/01/2010 es suspenen tots els serveis de tren per manteniment de les vies, (d'altra banda ja fa uns quants anys que es fa) i per aixo uns quants ens hem posat d'acord per recollir signatures i dilluns dia 26/10 fem comptes presentar una sol.licitut per aturar aquesta suspensio i de pasada perque es revisi aquest tren que trobam incompleix moltes normatives, no se si aquest tema pot interesar a l'Asociacio, pero si es aixi agreirem qualsevol ajut per mirar d'aturar-ho. Gracies

tren de Soller

guillem | 25/10/2009, 21:12

hola Catalina, crec que a molta de gent de l'Associació l'hi interessa tot el transport públic en general. Res ens impedix manifestar-os a favor i adherir-nos a qualsevol reivindicació de millora del transport públic de Mallorca. Únicament estem límitats per les pròpies límitacions de l'Associació.
te pots posar en contacte a la nostra adreça de correu-e: autren@gmail.com
Guillem

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb