associació d'usuaris del tren

suspensió del servei del tren de Soller

autren | 26 Gener, 2010 22:04

Faig feina en el carrer dels oms, cada dia utilitzo el transport públic o més ben dit ho intento. Visc a Sóller i cada any ens trobem que suspenen el servei de tren dos mesos per a realitzar obres i no posen un servei alternatiu per que hi ha un servei d’autobús. L’horari que té l’autobús, no sé per a qui és, se suposa que a les 07’05h. ha d’estar a la parada per a sortir i després de realitzar les pertinents aturades en els diferents IES arribar a la Plaça d’Espanya a les 07’40h. Pura imaginació, sortim de Sóller a les 07’15h. o 07’25h. i arribem tots estressats a les 08’00h. i per suposat arribem tard a la feina. Si demanem explicacions algun conductor ens contesta que així pot dormir un poc més. També arribem a Palma gelats de fred i banyats, per que alguns autobusos tenen goteres. El passat dia 14 de desembre, plovia tant que teníem els paraigües estesos dins l'autobús. Els dissabtes i diumenges l’horari per a qui és? El dia 25 i 1 de gener un servei a les 13’30h. i l’horabaixa un altre a les 17’30h. la gent que fa torns que hem de fer ? i llavors diuen que utilitzem el transport públic. Francesca

Comentaris

tren de Sóller

lluisa Colom | 27/01/2010, 12:32

estaria molt bé per part de la Conselleria de Mobilitat, ( ja que han renovat la concessió a l'empresa per la cara ) que mantinguessin una actitut d'exigència al tren de Sóller i no de submissió a les seves conveniències.
té tota la raó no Francesca, no hi ha dret a que facin propaganda per a que utilitzem el transport públic i llovors els usuaris i la qualitat del servei els importem un rave.
Lluisa

tren de Soller

un més | 01/02/2010, 21:37

Aquella pròrroga és un embolic que no pot tenir mai cap de suport legal, de fet sa concessió actual comença, l´any 1911. Això vol dir que és enguany quan s´ha de recuperar es Tren de Sóller.

A posta dic:

Si no estiguessin tots, TOTS però... "venuts" aquest tren ja seria públic.
2010-1911 = 99 anys = final concessió.
TOTS: una guarda de corruptes !!!

Salutacions,

tren de Soller

una de Soller | 02/02/2010, 12:44

Teniu rao, venuts els que signaren i venuts els que hi ha ara que tampoc crec o al menys he vist que facin res per solucionar el problema, si be he de dir que si actuaren quant l'empresa va decidir suspendre els serveis dels dos primers trens del mati que surten de Palma i de Soller, que al menys i despres de l'escrit que presentarem (acompanyat de unes 400 signatures recollides amb 5 dies perque no ens donaren temps per res mes), i les trucades que varem fer tots, (usuaris, treballadors i amics ), i des de mobilitat es va evitar que es suspenguesin aquest serveis, pero despres d'aixo l'empresa per demostrar que el servei es deficitari i que total som quatre rates que en fem us, es va dedicar a primer demanar noms i telefons als usuaris i registrar-ho a uns fulls que duien els revisors (aixo nomes es feia al tren de les 7 del mati que surt de Soller, al de les 8 que surt de Palma i al darrer del dia que surt devers les 19.30), davant la nostra negativa a identificarmos llavors ens demanavan els abonaments i en prenien nota del nombre d'abonament, i ara quant el servei es torni a posar en marxa, que suposam que será el proper dia 6/2, si no surgeixen mes "problemas tecnicos" a veura per on ens surten. En fi no vos dono mes la vara amb el tema, pero si vos agreixo l'interes de veritat, perque a cops sento com si la nostra zona no existis a nivell de transport public, i per aixo no m'estranya que hi hagui tanta gent del meu poble i de Soller que fa us del cotxe. En fi gracies per tot i seguirem endevant, al menys per part nostra no quedera. Salutacions

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb